Producties

 • DE BOTERBRIGADE

  DE BOTERBRIGADE

  Een brigade van 3 speelt door en in elkaar vloeiende verhalen, een netwerk van vertelsels. Op het podium ontstaan. Geïmproviseerd. Mooi, grappig, bevreemdend, herkenbaar. Zonder scenario maar net zo écht als goei boter. Steeds met dat ene onmisbare: jij. Jij brengt ons het element dat alles bijeenhoudt. Jij bepaalt het beleg, zij smeren de boterham.

  Drie toppers uit het Vlaamse improvisatiewezen - Guillaume Barberis, Filip Leonard en Ann Claes - komen de BIL-stal uit en brengen eigenzinnig longform improvisatietheater op.

  Gezelschap: De Boterbrigade

  Acteurs: Guillaume Barberis, Filip Leonard en Ann Claes. (voor de voorstellingen in maart en april wordt Guillaume Barberis vervangen door een gastacteur)

  Zaal: Theater Het Klokhuis

  Prijs: € 8,00 

Speeldata:

tot 7 juni 2017
 -  Reserveren
 • VAN HOEREN EN BOEREN

  Kunstencentrum Vlaams Fruit

  VAN HOEREN EN BOEREN

  We zien een -niet meer zo jonge- vrouw doorheen een raam.  Ze zit in haar zeteltje.  Ze  breit.

  Op het eerste zicht niks bijzonder.  Een doordeweeks tafereeltje . Maar de rode belichting laat ons vermoeden dat we te maken hebben met een hoer in haar bordeel.  Een hoer in haar theaterke.

  Haar gedachten- en gevoelswereld resoneert in de gedachten- en gevoelswereld van het publiek.  Ze ervaart het publiek als een buddy, vertrouweling, medespeler, medeplichtige, getuige.

  “De actrice-hoer of de hoer-actrice” biedt een onuitputtelijke bron van mogelijkheden, een ware uitdaging in de intuïtieve zoektocht naar geloofwaardigheid en echtheid op het toneel. Een brutale en tegelijk speelse zoektocht!

  Enkele reacties: "Een échte aanrader! Wij zijn in december gaan kijken en ik ben er sprakeloos buitengekomen. Ik moest er echt van bekomen." , "Grappig en ontroerend, een rollercoaster van emoties", "Knap, écht knap'",...

  Gezelschap: Kunstencentrum Vlaams Fruit

  Actrice: Marilou Mermans

  Tekst & coaching: Eddy Asselbergs

  Zaal: Theater het Klokhuis

  Prijs: €17 (studenten: €12, 60+: €15)

   

Speeldata:

19, 20, 21 en 22 januari 2017 & 6, 7, 9, 13, 14, 15 en 16 april 2017
 -  Reserveren
 • VRUUGER IN HET SCHIPPERSKWARTIER

  Borsalino


  VRUUGER IN HET SCHIPPERSKWARTIER

  Met swingende liedjes en anekdotes brengt Borsalino een beeld van hoe het eraan toeging in het Antwerpse Schipperskwartier - the Skippersquarter - ooit beroemd van China tot Parijs als 'het Zeemansparadijs'. Over de poesjenellen en Lange Wapper, over de Prinses van het havenkwartier en Windy de opblaaspop, over voddenbalen en dandy's, café's en cabardouchekes, en uiteraard over de meisjes van plezier. Kortom: de bekendste wijk van de metropool in een zwierige mix.

  De covers gaan dan weer van 'Ik doe wat ik doe' (Astrid Nijgh) tot Lou Reed's 'Walk on the wild side' en bijvoorbeeld 'Ik wil deze nacht in de straten verdwalen' van Wannes Van de Velde.

  Enkele quotes over de voorstelling staan op onze site www.uitgelezengezelschap.be/vzw 

  Gezelschap: Borsalino

  Acteurs: Guido Vancamp, Roland Bergeys

  Tekst: Roland Bergeys

  Muzikanten: Marc Cossaer, Jos Stockbroeckx, Leentje De Coninck, Roland Bergeys & Guido Vancamp

  Zaal: Het Klokhuis

  Prijs: €13

   

Speeldata:

29 januari 2017
 -  Reserveren

  TRAILER


 • DE ZOEKTOCHT VAN MAMBA, DE KROKODIL

  Vreak vzw / Dunia vzw

  DE ZOEKTOCHT VAN MAMBA, DE KROKODIL

  Mamba, de Krokodil woont al sinds haar geboorte in de Antwerpse zoo.  Op haar zestigste verjaardag besluit ze op zoek te gaan naar haar familie.  Zij wil te weten komen waar haar ouders opgroeiden en waarom ze naar België kwamen.  De krokodillen, die ze tijdens haar zoektocht tegenkomt, raden haar aan om de grote Afrikaanse rivieren te volgen.  Zo volgt ze de Nijl en de Congostroom waar ze vreemde en mysterieuze figuren ontmoet die haar beetje bij beetje helpen de geschiedenis van haar familie te ontdekken.

  Voor kinderen van zes tot ... jaar

  Gezelschap: VREAK vzw / Dunia vzw

  Actrices & tekst: Nyira Hens & Dahlia Pessemiers-Benamar

  Regie: Dahlia Pessemiers-Benamar

  Zaal: Het Appeltje

  Prijs: €9 & €7 

   

Speeldata:

5, 12 en 19 februari 2017
 -  Reserveren
 • DON'T BREAK THE RULES!


  DON'T BREAK THE RULES!

  Sofie is 15 jaar als ze het wereldschokkende nieuws te horen krijgt dat de gemiddelde leeftijd waarop meisjes voor het eerst seks hebben 16 jaar en 3 maanden is. Haar trots staat het niet toe om boven de gemiddelde leeftijd te eindigen. Meteen maakt ze een plan om zo snel mogelijk tot het vierde honk te komen. Maar dan wordt ze verliefd, iets wat haar planning behoorlijk in de war stuurt. Bovendien blijkt haar grote zus Mara niet heel blij met de verliefdheid van Sofie. Mara vertrouwt jongens niet meer sinds ze zelf gekwetst werd in de liefde. Gelukkig heeft ze intussen wel achterhaald hoe je 'Mister Right' kan strikken. Die informatie deelt ze natuurlijk maar al te graag met haar kleine zusje.

  ‘Don’t break the Rules!’ is een avondvullend programma met opera en operette, gericht op jongeren tussen 12 en 18 jaar. De ervaring wijst echter uit dat de hele familie, jong en oud, geniet van deze frisse kijk op opera.

  Actrices: Annouk Anthonissen & Sanne Vleugels 

  Piano: Carl Van Kuyck

  Zaal: Het Appeltje

  Prijs: €13

   

Speeldata:

vrijdag 10 februari 2017 - zaterdag 11 februari 2017
 -  Reserveren

  TRAILER


 • ALS IK VAN U WAS

  De Troubabroers


  ALS IK VAN U WAS

  Familie, vrienden kennissen... Iedereen weet het altijd beter, en met de beste bedoelingen!  Van zoveel meningen zou een mens nog beginnen twijfelen aan alles of net volharden in boosheid.  Mathieu & Guillaume doen gewoon hun goesting en botsen daarbij wel eens tegen de muur.  Maar zoals Toot Thielemans hen ooit toefluisterde, "Guys, make you own mistakes!"  'Als ik van u was" is een voorstelling met songs en verhalen over twijfelen, kiezen, winnen en verliezen.  Als ik van u was, ik zou komen kijken!  

  De broers werden bekend na hun deelname an X-Factor in 2009.  Sindsdien gingen ze hun eigen weg en brachten ze twee albums uit.  In 2013 waren ze te zien met een wekelijkse rubriek in Iedereen Beroemd op Eén.  Al twee seizoenen lang zijn ze elke zaterdagochtend de muzikale Weekwatchers op Radio 2.  

  Ze brengen kleinkunst, Nederlands- en Franstalige pop tot moderne chanson.  Hun twee stemmen, gitaar en mondharmonica geven de broers een eigen, herkenbare sound.

  Gezelschap: De Troubabroers

  Zaal: Het Appeltje

  Prijs: €13

   

Speeldata:

Donderdag 9 februari 2017
 -  Reserveren

  TRAILER


 • IN DE WOLKEN

  Koning Triton

  IN DE WOLKEN

  In deze voorstelling zit het komisch duo aan het stuur van een Boeing 747 naar bestemming onbekend.  Ze trekken naar de top van de wereld, want Dubai is te duur; kopen een robot die alles kan, maar niet alles wil; en vinden de mooiste darmflora die ze ooit gezien hebben. . En Johnny natuurlijk. Die doet een gooi naar de eerste plaats op de jaarlijkse karaoké van camping ‘De Regendruppel’ in Wechelterzande.

  'In de wolken' is een turbulente vlucht van hilarische en absurde sketches waarin beide heren all levensvragen vakkundig (of was het angstvallig?) uit de weg gaan.  Zolang het bijna-dertigers betaamt!  En zolang ze blijven spelen, zijn ze niemand een antwoord verschuldigd.  Vooral niet zichzelf.  

  Maar ondertussen scheurt die Boeing aan een razend tempo verder... ‘

  Gezelschap: Koning Triton

  Acteurs: Randall Van Duytekom & Ken Van Leekwyck

  Tekst- & speladvies: Steven Goegebeur

  Zaal: Theater het Klokhuis

  Prijs: €17 & €13 

   

Speeldata:

10 februari - 24 februari 2017
 -  Reserveren
 • ALLES WAT WIJ U VERTELLEN

  Zangtheater Sjeu

  Al 15 jaar lang bestaat het repertoire van Straat-Zang-Theater groep  Sjeu (Vollenhove, Overijssel, Nederland) voor het grootste deel uit liederen van de Internationale Nieuwe Scene. In de afgelopen jaren heeft Sjeu ook Antwerpen, Gent en Brugge bezocht en hebben daar straatoptredens verzorgd. 

  Sjeu brengt een gevarieerde theatrale mix van strijd en arbeidersliederen, in bijpassende kostuums die door middel van toneelspel aan elkaar verbonden. Dit leverde de groep in 2014 de Anne Beeltje Cultuurprijs op.  Ze brengen mooie en bijzondere theaterervaringen. Poëtisch, ritmisch en muzikaal. 

  Ze staan bekend om hun stil spel en mooie zang met akoestische begeleiding. Er ontstaat een indringend en indrukwekkend tijdsbeeld van het leven destijds welk nu nog steeds actueel en toepasbaar is. 

  Gezelschap: Zangtheater Sjeu

  Zaal: Theater het Klokhuis

   

   

Speeldata:

8 april 2017
 -  Reserveren
 • DE MONKEL NONKELS

  Vlaams Fruit

  DE MONKEL NONKELS

  De Monkel Nonkels komen naar Het Appeltje! 
  U kent ze wel, elk feestje heeft er eentje: een plezante nonkel. 
  Wij hebben er helaas twee. Nonkel Dee en Nonkel Ee broeden op het feest van hun leven. De uitnodigingen zijn verstuurd, het zilver gepoetst en de broeken gestreken. Dat er gespeecht zal worden en een liedje gezongen, dat spreekt voor zich. Maar wie zal naast wie zitten? Want Theater Het Appeltje heeft heel wat illustere bezoekers gekend en ze komen allemaal terug!
  Het Huis van Verhalen wordt de Verhalen van het Huis, dankzij de enige echte Monkel Nonkels (oh ja, en ze brengen ook een nichtje mee). Verwacht in februari en maart ... u bent gewaarschuwd.
   
  Spel: David Verbeeck, Erik Burke en Anne Heddes

  Coaching: Catrien Hermans

Speeldata:

23 februari tot en met 19 maart 2017
 -  Reserveren
 • INSPIRING LIVES!

  Een avond vol inspiratie, goede ideeën, nieuwe inzichten, levenslessen en krachtige boodschappen. Deze avond is een geweldige remedie voor al wie genoeg heeft van het alomtegenwoordige doemdenken. U maakt kennis met 7 uitdagende keynotesprekers die hun eigen verhalen presenteren over: durven ondernemer worden, de kracht van intuïtie, omgaan met verandering, de 10 geboden voor gelukkige nieuwe werknemers, zichtbaar worden met vertrouwen, leven na de gouden kooi en afrekenen met huispsychopaten. Kortom: boeiende verhalen van interessante mensen. Een avond die je zeker niet onberoerd laat.

   

  De 7 sprekers volgden het traject “spreken als TED-keynotetraining” van inspiringspeech.be waarin ze intensief begeleid en getraind werden tot aanstekelijk enthousiasme en prikkelend vertellen door Peter Perceval, An Nelissen en Veerle Eyckermans.

   

  In deze editie zijn de sprekers: Karen Dejongh, Ingrid Baeten, Marijke Fontyn, Pieter Bangels, Bart Renaer, Nancy Celis en Selena Ardelean.

   

  Place to be: Het Klokhuis, Parochiaanstraat 4-4A te Antwerpen. Start 20 u.


Speeldata:

25 februari 2017
 -  Reserveren
 • HET ZOTTE GEWELD

  Theater M

  HET ZOTTE GEWELD

  Het liefdesverhaal van een beeldhouwer/schilder voor zijn model. 

  Rik Wouters, geboren in Mechelen, stierf 100 jaar geleden in de armen van zijn vrouw Nel op 33-jarige leeftijd in Amsterdam, geveld door kaakbeenkanker.
  Het werd een bestaan vol passie en sensualiteit, maar ook met geldzorgen welke de liefde met periodes ondermijnde.

  Gedurende zijn korte leven had hij prachtige werken gemaakt met zijn vrouw en grote liefde als enig model. Gekleed of naakt. Vreugdevol of triest. Met als hoogtepunt het weergaloze Zotte Geweld.  Het uitbundige beeld van een poedelnaakte danseres in volle extase.

  Spel: Annelies Boel, Kristof Goffin
  Tekst: Frans Ceusters
  Regie: Frans Ceusters
  Productie: Theater M

  Zaal: Theater het Klokhuis

  Prijs: €17 (studenten: €12, 60+: €15) 

Speeldata:

4-5 maart 2017
 -  Reserveren
 • TOM VANSTIPHOUT


  TOM VANSTIPHOUT

  Tom Vanstiphout schrijft momenteel in alle stilte aan nummers voor een nieuwe release, een heus dubbelalbum dat voorzien is voor het einde van de zomer van 2017.

  Om zich tijdens het schrijfproces te laten inspireren en nieuwe schrijfsels los te laten op een eerste publiek speelt Tom in het voorjaar van 2017 enkele soloconcerten.

  Tom slaagt er ieder concert weer in het publiek op sleeptouw te nemen in een fantastische muzikale wereld waarin het heerlijk vertoeven is. Prachtige songs, virtuoos gitaarwerk en een innemende figuur, dat is Tom Vanstiphout ten voeten uit. Minder en minder is hij dan ook het best bewaarde muzikale geheim van België. Een ware topmuzikant!
  “Fris, spontaan en persoonlijk” – Gazet Van Antwerpen
  Tom Vanstiphout in Club Arscene op zaterdag 17 september 2016:
  “Wie Tom Vanstiphout enkel kent als gitaargod, heeft het goed begrepen. Wie hem echter ook weet te waarderen als songsmid en beleeft als gortdroge humorist en spits causeur heeft het nog beter begrepen.”

  De derde single uit Tom zijn meest recente album 'Playing Guitar Helps' staat in hoge rotatie in de playlist van Radio 1.

Speeldata:

23 maart 2017
 -  Reserveren

  TRAILER


 • CABARET SAUVIGNON

  Vreak


  CABARET SAUVIGNON
  Een muziektheater vol 'drama' en humor! 

  Parijs, eind vorige eeuw. Na de dood van Henri blijft Rene achter met een populair cabarettheater, een lege portemonnee en een flinke kater. Het onverwachte overlijden van zijn levenspartner brengt zijn luxeleventje aardig in de war. En hij wordt er zelf natuurlijk ook niet jonger op. De andere dragqueens uit het gezelschap doen hun uiterste best om hem er weer bovenop te helpen, ook zij moeten het ijzer smeden als het heet is. Zo geraakt Rocky niet van zijn laatste verovering af, heeft Richard last van eksterogen en bakt de nieuwe er eigenlijk niet zo veel van. Het duurt dan ook niet lang voordat de ‘dames’ terug in hun oude gewoonten vervallen en de spanningen weer snel hoog oplopen. Kan de komst van de zus van Henri de gemoederen achter de coulissen bedaren? Als er dan ook nog eens enkele lijken uit de kast vallen, zou dit wel eens het einde kunnen betekenen van dit charmante gezelschap.

  Acteurs: Stefan Van Haarlem, Jaouad Alloul, Dirk Belloy, Stefan Deloose en Marian Van Vliet

  Tekst en regie: Nico Plinke

  Zaal: Theater het Klokhuis

  Prijs: €16 (studenten €13)

  Reservatie: via www.vreak.be

   

Speeldata:

10 t.e.m. 18 maart 2017
 -  Reserveren

  TRAILER


 • GESCHEURD

  Tg Apasto

  GESCHEURD

  Marcel en Lea wonen sinds lange tijd in hun appartement op het gelijkvloers. Het zit goed tussen hen en ook met hun bovenburen. Of toch niet? Verandering is op til. Het appartement boven hen komt leeg. Nieuwe buren doorbreken de routine van Marcel en Lea. Een welgekome verandering voor de ene, een berg van frustraties voor de andere. Wat staat er allemaal te gebeuren, hoe gaan ze ermee om en komt het allemaal wel terug goed?
  Een komedie geserveerd op een bordje van vooroordelen en verdraagzaamheid.


  Acteurs: Bart Van Honsté, Nele Van Damme, Janick Lambert, Wali Sediqi & Ellen Baetens
  Tekst & Regie: Rudi Beaufays & Janick Lambert
  Productie: Tg Apasto
  Prijs: €12,00 (studenten: €10,00)
  Speeldata: 24 en 25 maart 2017 om 20u

Speeldata:

24 en 25 maart 2017
 -  Reserveren
 • FLIPPERKASSE

  Moen

  Moen geeft een nieuwe singel: Flipperkasse! Daan schreef dat nummer vorig jaar. 't Is te zegggen: de muziek, de pingelende 'elektronische Rhodes-piano' was al enkele jaren oud maar er kwam maar geel tekst uit. Tot het besef groeide dat een oude diagnose (die van ADHD) weer zwaar mee kwam spelen en steeds meer greep op zijn leven kreeg. Toen vloeide de tekst er als een dijkbreuk uit ...

Speeldata:

26 maart 2017
 -  Reserveren
 • DE ZINGENDE PRINS

  DE ZINGENDE PRINS

  Prins Joren is zeer verdrietig. Als oudste zoon van de koning, moet hij later zijn vader opvolgen. Maar daar heeft hij helemaal geen zin in. Onzeker als hij is, denkt hij dat hij het aan talent ontbreekt voor zo’n belangrijke functie. Zijn onbezonnen jongere zus neemt hem op sleeptouw en leert hem, samen met de hulp van het publiek, zwaardvechten, oorlogvoeren en vrouwenharten veroveren. En dan – bij toeval – ontdekken ze dat Joren wel erg goed kan zingen!

  De Zingende Prins is net als alle familievoorstellingen van De Proefkonijnen een originele en interactieve voorstelling waarbij ieder kindje aan bod komt. En tussen de lijntjes schuilt een universeel verhaal van de steeds groter wordende druk op jonge kinderen en de zoektocht naar je eigen talenten en plaats in deze wereld. Want waarom zou zijn zus niet gewoon koning kunnen worden …

  Zaal: Theater Het Appeltje

  Prijs: kinderen: €9, volwassenen: €15

   

   

Speeldata:

25 maart t.e.m. 16 april 2017
 -  Reserveren
 • PASCALE PLATELíS TET TALK

  Pascale Platel

  PASCALE PLATELíS TET TALK

  Hoe overleef ik mijn omgeving?

  Dit is een simpel verhaal en het begint niet hier.
  Het begint bij een meisje dat droomde van haar prins.
  En anders? Geen spanders!
  Ela! Heeft ze goud gevraagd, misschien?
  Nee, dat niet, maar niets zo kwetsbaar als een meisje met dromen….

  'Puttana, mi mostra il tettos!', speekelde hij in mijn gezicht.

  Pascale Platel confereert over haar ontgroening in de manhaftige grootstad Gent en draait tussendoor een plaatje uit de soundtrack van haar jeugd

  Hoe dat soort zich eeuwig herhalende kwesties zich zo verrassend slim en persoonlijk weer kunnen openbaren aan ons, aan de wereld …
  En dat in die unieke Pascale mix van humor en door merg en been gaande schrijnendheid …
  En met die stukjes muziek die ik al lang vergeten was maar toen ik ze hoorde ineens een tsunami aan sentimentele herinneringen over mij lieten komen …

Speeldata:

21 en 22 april 2017
 -  Reserveren
 • GELUKZOEKER

  Bert GabriŽls

  GELUKZOEKER

  Bert Gabriëls maakte naam met programma's als Zonde van de Zendtijd en Advocaat van de Duivel, maar ook met de docureeks Terug naar Eigen land. Met al die ervaringen op zak gaat hij weer het podium op voor het pure comedywerk.

  In z'n nieuwe show gaat Bert op zoek naar geluk. In een zotte wereld, in rare mensen, in dikke boeken en in de krant, overal zit wel wat geluk. Bert hakt het eruit met stevige grappen, scherpe observaties en veel harde meppen humor. En geeft een 100% garantie op geluk, al vanaf de aankoop van een kaartje. Want een heel groot deel van geluk, zit in gelul.


  “Gabriëls is een van de meest veelzijdige Vlaamse komieken.” - De Morgen


  Tekst & Spel: Bert Gabriëls
  Productie: Gaya Scienza
  Foto: Johannes Vande Voorde

Speeldata:

11 mei 2017
 -  Reserveren
 • VAUDEVILLE

  Tango Extremo


  VAUDEVILLE

  Johan is geen nachtbraker en alles behalve extravagant, maar er is iets aan Club Vaudeville dat hem mateloos intrigeert. 's Avonds, staat hij vaak onder het schijnsel van een lantaarnpaal te kijken wie er allemaal de club binnengaan. Soms zet hij zelfs een paar passen richting de entree. Zijn collega's op de bank of zijn vrouw en twee zoons zullen het nooit begrijpen; Johan begrijpt het zelfs niet eens. Wat zou een keurige man te zoeken hebben in zo'n obscure kelder vol criminelen en kunstenaars? Dat is precies wat Johan deze nacht uit gaat zoeken.

  Als hij voet in Vaudeville zet, opent Mackie Magnolia de avond net met 'I'm just a gigolo'. Dat zet de toon voor een nacht vol ontdekkingen in de duistere wereld van teveel drank, te weinig liefde, van louche handel in alles wat God verboden heeft. Een wereld vol decadentie, melancholische glamour èn muziek. Muziek die het leven niet mooier wil maken dan het is, maar het juist intens en vol wil laten klinken. Als Mackie Magnolia 'Surabaya Johnny' of 'Ich bin von Kopf bis Fuss aus Liebe eingestellt' zingt waant Johan zich in het Berlijnse Tingel Tangel Theater, 'Mon homme' en 'Hot hot hot dance' doen de Folies Bergère en de Moulin Rouge in Parijs voor zijn ogen tot leven komen. Plaatsen waar Johan nooit dacht te komen. Zijn leven bestaat uit werken bij de bank om de hypotheek te betalen aan diezelfde bank. En hij dacht dat hij goed bezig was. Tot vannacht. 'I ain't got nobody... I'm so sad and lonely,' zingt Mackie Magnolia.
  En dan realiseert Johan zich dat hij en Mackie helemaal niet zoveel verschillen. Het enige verschil is dat Johan ooit voor zekerheid ging en Mackie, die koos het nachtleven. En nu Johan daar is twijfelt hij, het is nou niet dat in zijn gewone keurige leven iemand naar hem omkijkt. Wat zou er gebeuren als hij Vaudeville nooit zou verlaten?

  Tango Extremo brengt met Vaudeville in hun achtste voorstelling een muzikale ode aan de kracht van de mens om zich staande te houden, om door te leven, ook zal zijn we 'just a gigolo'.

Speeldata:

19 mei 2017
 -  Reserveren

  TRAILER


 • VOOR HET BLOK

  Drie Maal Plankenkoorts

  VOOR HET BLOK

  Een lege theatervloer, een goedgevuld kledingrek en een kist vol attributen. Dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe voorstelling van Drie Maal Plankenkoorts.


  In “Voor het blok” duikt DMP in de wereld van het improvisatietheater. Aan de hand van de 7 hoofdzonden en geïnspireerd op de lokale actualiteit krijgen de acteurs prikkelende situaties voorgeschoteld. Aan hun de enerverende taak om deze situaties uit te werken tot intieme, spannende scènes. Een afwisselende theatervoorstelling die ontstaat voor de ogen van het publiek. Steeds verrassend, als het leven zelf.


  In “Voor het blok” spelen Bas Ambachtsheer, Myrthe Michielsen, Ad Paantjens en Dragan Zuijkerbuijk. Elke voorstelling worden zij geflankeerd door enkele gastacteurs.

Speeldata:

13 mei 2017
 -  Reserveren
 • BLIJ VERS

  Erik Burke

  BLIJ VERS

  Proficiat! Ondanks een vervelende baas, spanningen in huis, enge ziektes en algehele wereldellende blijft u stand houden. En dat mag met enige blijheid gevierd worden.

  Met Blij Vers serveert Erik Burke inspiratie voor volhouders. Zijn verzameling blije verzen en deugddoende verhalen, maken van ons allemaal… blijvers!

  Blij Vers. Vitamines voor lichaam en ziel.
      
  Erik Burke maakte eerder met veel succes de literaire conferences VertederDingen en Prioritijd. Ook in deze gloednieuwe voorstelling serveert hij op interactieve wijze en met de knipoog een brede waaier aan verrassende auteurs.

Speeldata:

20 en 21 mei 2017
 -  Reserveren

Julles - Kunstencentrum Vlaams Fruit

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van de opkomende evenementen bij KC Vlaams Fruit.

Vind ons op:

Facebook icon Youtube icon Instagram icon